Bel voor meer info 085 - 0409 800

Over ons

Welkom bij Intralift.nl


Intralift.nl is een handelsnaam van Intramat Group in Wierden.
Sinds 1995 produceren wij (industriële) heftafels en verkopen deze in Europa onder het label Intralift.

De Intralift heftafels zijn gebouwd voor industrieel gebruik. Dit wil zeggen A kwaliteit voor langdurige inzetbaarheid. We gebruiken hiervoor hoogwaardig stalen of desgewenst RVS materiaal en hoge kwaliteitscomponenten.

Naast de standaard producten die u kunt vinden op onze site produceren wij veel maatwerk. Heeft u een bestaande situatie waar u een heftafel wil integreren? Of een totaal nieuwe situatie?
Wij helpen u graag met de ontwikkeling om een passend eind product te ontwikkelen voor u. Dit kan bij u op locatie of bij ons op kantoor.

Om u snel te voorzien van een standaard product beschikken wij over een grote voorraad heftafels. Of het nou gaat om een vaste / inbouw heftafel of een verrijdbare heftafel? 90% is uit voorraad leverbaar. Vandaag besteld is veel gevallen al morgen geleverd.

Bent u op zoek maar u weet nog niet precies welk product bij u past? Komt u in onze showroom kijken. Terwijl u een heerlijk kopje Twentse koffie drinkt overtuigen wij u graag dat een Intralift heftafel bij u past. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om ons te bezoeken? Onze adviseurs bezoeken u graag op locatie.